top of page

# TEAM JESUS

Gewone mensen... met een ongewone God

Dit zijn de sprekers van de volgende arrowhead conferentie

19 & 20 Oktober 2018

Nsongo & Marjolein Mfumu A Kanda
our profile.jpg

Nsongo en Marjolein zijn de visie dragers van arrowhead en de voorgangers van Rotterdam city church. Nsongo is afkomstig uit D.R. Congo, maar groeide op in België. Samen met zijn vrouw Marjolein reisden ze de afgelopen 17 jaar meer dan 40 landen af om Gods Woord te brengen. Over de jaren hebben ze verschillende kerken mogen voorgaan o.a. in Kaapstad, Eindhoven en Rotterdam. Hun passie  is om mensen met God en met elkaar te verbinden binnen Zijn koninkrijk.

Citychurch.nl

hisarrow.nl

nsongoart.com

Matthew en Deseree Gonzales zijn de oprichters van Kingdom Culture Ministries, een non-profitorganisatie die gespecialiseerd is in het spreken, trainen, consulteren en financieren van leiders bij het bouwen van de koninkrijkscultuur in hun kerken en markten.
In de afgelopen twee decennia hebben ze baanbrekend werk verricht bij vijf succesvolle startende organisaties, waaronder twee non-profitorganisaties en drie ministeries. Ze pionierden en hielpen toezicht houden op de ministeries van het San Joaquin Delta College, University of the Pacific en UC Berkeley, waar ze zagen hoe God de levens van honderden jonge mensen transformeerde. In 2008 richtten ze Innovation School of Transformation op, een trainingsschool die zich richt op mentorschap en ontwikkeling van studenten om Koninkrijksprincipes over te brengen naar zowel het bedrijfsleven als de bediening, evenals een kerk in Stockton, Ca., waar ze tien jaar pastors wareb. Vanwege hun uiteenlopende achtergrond in zaken, consulting, pastoraat en onderwijs zijn de Gonzales nu zeer gewilde sprekers die inzichtelijke en inspirerende boodschappen brengen die genezing en transformatie brengen.

Matt & Des wonen momenteel in Vacaville, Ca., met hun vier prachtige kinderen en dienen nu als onderdeel van een collectieve groep profetische predikanten en trainers die bekend staat als Prophetic Company en die profetische gemeenschappen over de hele wereld bouwt.
Zie hun website www.propheticcompany.com voor meer informatie over 'Prophetic Company'
 

http://www.matthewgonzales.com/

http://missionvacaville.org/

Matthew Gonzales
mattdesijotform.395.png
bottom of page